De praktijk De praktijk De praktijk

De praktijk

De praktijk is gelegen naast de zonnestudio “Het Zonnepaleis”. Er is volop (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving. In mijn praktijk worden zowel baby’s, kinderen als volwassen behandeld met diverse klachten zoals voorkeursligging, rug- en nekklachten en sportblessures. Voor een uitgebreidere lijst klikt u op “voor wie is osteopathie?”.

Kinderen/baby's vragen een andere benadering dan volwassenen. Daarom ben ik de opleiding osteopathie voor baby's en kinderen gaan volgen. Baby's en kinderen zijn volop in ontwikkeling, zowel fysiek al mentaal. Als er problemen in één van de facetten van de ontwikkeling optreedt, heeft dit gevolgen voor de totale ontwikkeling van het kind. Osteopathie kan deze problemen opsporen en behandelen. Tijdens deze opleiding komen specifieke behandeltechnieken aan bod voor het behandelen van huilbaby's, baby's die veel spugen, baby's met voorkeurshoudingen of schedelscheefgroei. Maar ook technieken voor bedplassen/zindelijkheid problemen, buikpijn/stoelgang problemen, recidiverende oorontstekingen, slaapproblemen enz.

Ook heb ik in de afgelopen jaren mogen ervaren dat gezonde voeding erg belangrijk is voor het algeheel functioneren. Veel klachten in het bewegingsapparaat en organen is te wijten aan een slechte voeding of te korten aan vitamines en mineralen. Om mijn patiënten zo goed mogelijk te kunnen adviseren over gezonde voeding en voedingssupplementen heb ik de cursus orthomoleculaire voedingsleer gedaan.

 

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8 tot 18 uur en op vrijdag van 7.30 tot 12.30 uur. Woensdag en vrijdag middag is de praktijk gesloten.